Qui som?

L’origen de l'empresa

El 1998 s’organitzava el primer circuit internacional de raids d’aventura, el X-Mountain European Nature Race i amb ell naixia un equip: L’Extrem Team.

Amb el temps, Extrem Team planifica les seves temporades amb una base cada vegada més sòlida, assumint responsabilitats amb els seus col·laboradors i patrocinadors. És en aquest moment que es decideix prendre el rol de professionalització en una disciplina esportiva -els esports d’aventura- poc professionalitzada fins al moment.

La seriositat, la constància, la feina ben feta i els bons resultats esportius acompanyen a Extrem Team que es proclama equip Campió del Món de Raids d’Aventura per dos anys consecutius, 2000 i 2001.

Des de la primera competició els objectius de l’equip no es centren únicament en els resultats esportius. L’equip sempre ha estat inquiet per compartir els coneixements i experiències adquirides al llarg de la seva trajectòria en competició. D’aquestes inquietuds, el 2003 neix una empresa de consultoria i serveis que ofereix tota l’experiència dels bicampions mundials per desenvolupar projectes per gaudir de forma autèntica i segura dels esports i les activitats a l’aire lliure.

Els professionals

Lluís Capdevila

Preparador físic i consultor

Com a corredor professional de raids d’aventura vaig participar en 29 proves de la Copa del Món, i vaig guanyar la Copa del Món de Raids d’Aventura el 2000 i 2001 i el campionat d’Europa de Raids d’Aventura. Vaig córrer en raids mítics com el RAID GAULOISES i el RAIVERD, entre molts d’altres. Com a esquiador i alpinista el 1985 vaig guanyar la Copa Catalana d’Esquí alpinisme, he fet el Mont Blanc amb esquís , vaig participar en una expedició al Makalu (Nepal) 8484 m i al K2 (Pakistan) 8611 m. He pujat al Volcà Nevado Ojos del Salado (Chile) 6983 m., al Cotopaxi (Equador) 5897 m., al Fujiyama (Japó) 3776 m. al Kilimanjaro (Tanzània) 5895 m.i al nevado de Toluca (Mexico) 4673m. A més ascensions i escalades a cims dels Alps, Dolomites, Rocky Mountains i Pirineus. Com a ciclista de muntanya, vaig ser corredor d’èlit del 1989 al 1995. el 1992 vaig ser Campió de Catalunya i Campió de l’Open de Barcelona. He participat en el campionat d’Europa a Àustria i en el campionat del Món a Canadà. L’any 1986 vaig ser corredor professional de l’equip CIRSA de bicicleta de carretera.

Agnès Güell

Màrqueting, comunicació i gestió de projectes

Llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i postgrau d’especialització en gestió cultural aplicada als ens locals. Amb més de 7 anys d’experiència com a tècnica de turisme, vaig treballar en diversos projectes de gestió pública de Turisme, destacant la Gerència del Pla de Foment per al producte turístic senderista els 3 monts. Va ser a partir d’aquest projecte em vaig interessar i especialitzar pel turisme actiu i esportiu, tant en la vessant teòrica realitzant multiplicitat de cursos d’especialització i de coneixement de mercat com en la seva pràctica. Treballar al despatx amb les experiències aportades en les meves aventures diàries pedalant , corrent i esquiant per la muntanya aporten una visió més realista i fiable alhora de desenvolupar projectes tècnics i de consultoria centrats en esport i turisme. Des del 2010 dirigeixo amb en Lluís Capdevila els projectes de consultoria d’Extrem Team. Des de 2017, secretària tècnica de Turisme Esportiu al Patronat de Turisme Costa Brava Girona.